är dagens godis från
bagarstugan.
Vispa 125 gram rumsvarmt smör med 2,5 dl strösocker pösigt. Tillsätt 2 ägg under vispning, blanda väl.
Tillsätt 3,5 dl vetemjöl med 2 tsk bakpulver och 2 tsk vaniljsocker. Rör också ner 1,5 dl mjölk.
Klicka ut en stor matsked i stora muffinsformar,smeten räcker till ca 10 stora muffins.
Strö över en sked blåbär över varje.
Koka upp 1 dl vispgrädde, lägg i 75 gram vit choklad och låt smälta ner. Fördela sedan den vita chokladtryffeln över muffisarna.
Grädda i ca 20 minuter i 175 grader. De ska inte övergräddas.
Hacka 25 gram vit choklad och strö över medan de fortfarande är varma.
Så goda lite ljumma med iskall vaniljvisp!
Njut!!
Hälsar Lisbeth
Himmel vilken godbit, med vit choklad också! Fin bild med och så vackert med den rosa blomman på toppen! Du har mail, vi hörs! Mari.
SvaraRadera