En god kombination är kanel och banan!
Här i en mäktig, hållbar och framförallt
god kaka!
Med philadelphiaglasyr är det en riktig festkaka!
Vispa 200 gram rumsvarmt smör poröst med 2,5 dl strösocker. Blanda ner 3 ägg och vispa lite till. Vispa även ner 2 st väl mogna bananer.
Tillsätt 2 msk kanel, 1 msk vanilj, 2 tsk bakpulver, 4 dl mjöl och 3 msk gräddfil.
Blanda väl.
Häll i springform.
Grädda i ca 50-55 minuter i 175 grader.
Låt svalna i formen.
Gör glasyren;
Blanda 200 gram philadelphiaost, 50 gram rumsvarmt smör, 2 tsk vaniljsocker och 3 dl florsocker. Vispa ihop väl.
Bred på glasyren på den kalla kakan!
Sikta lite kanel över om du vill....
Mums!
Lisbeth
Banankaka är sååå gott!
SvaraRaderaKram Karin
Min favorit banankaka!
SvaraRaderaLåter som en jättegod kaka! Jag blir så sugen på att baka när jag besöker din blogg :-)
SvaraRaderaDen ser god ut! :-)
SvaraRadera