
De goda chokladrutorna kommer här.
Viktigt att inte övergrädda för den
härliga krämiga varianten...
Här bakade till barnens cykeltävling!
Bravo ungar!
Vispa 4 ägg pösigt med 3 dl strösocker, tillsätt 2 tsk vaniljsocker. Blanda i 150 gram smör du kokat upp med 1,5 dl vatten. Blanda även ner 4 dl vetemjöl, 1 dl kakao och 1 msk bakpulver.
Häll i en stor långpanna som du klätt med bakplåtspapper.
Grädda i 15 minuter i 200 grader.
Låt svalna.
Smält 100 gram smör, blanda med 3 dl florsocker, 1 msk vaniljsocker och 3 msk vatten (vill du ha moccasmak så tar du kaffe!)
Bred glasyren över den avsvalnade kakan.
Låt stelna till, skär i rutor!
GOTT!
tyckte alla barn och vuxna i radhuslängan....
Lisbeth
Vad mycket gott du har i din blogg! Chokladrutorna ser verkligen mums ut!
SvaraRaderaTack för alla härliga bilder och recept. Ibland sätter jag mig med min 5-åring framför datorn och ser på vad vi ska baka till helgen. Hon njuter lika mycket som jag!
SvaraRaderaTack för en fin blogg! En fråga om chokladrutorna, ska det inte vara någon kakao i glasyren?
SvaraRaderaÅhh chokladrutor - det är ju så gott
SvaraRaderahej lisbeth! idag ska jag baka dina underbart goda chokladrutor, kram Matilda
SvaraRadera