Vispa 100 gram rumsvarmt smör med 2 dl strösocker och tillsätt 2 ägg. Smält 100 gram mörk choklad i vattenbad/mikro och blanda ner tillsammans med 2 tsk vaniljsocker, 2 msk kakao och 1,5 dl vetemjöl.
Fördela i ca 12 st muffinsformar till drygt hälften.
Lägg en bit vit choklad i varje muffins, grädda i 200 grader ca 12-15 minuter. De ska vara kladdiga, stelnar efter lite.
Grädde är givet förstås!
Lisbeth
Hejsan!
SvaraRaderaNu måste jag bara skriva och berömma dej för alla godsaker som du dela med dej!
Vem behöver Leilas kakbok?
Inte jag..tack för alla goa recept..
kram Christina utan blogg
Gjorde dina mjuksega chokladkakor med nötter idag så de var klara tills barnen kom hem med sina kompisar. Strykande åtgång var bara förnamnet... Succé!
SvaraRaderaTack!
Lena
Oj så gott det lät... De får jag nog också prova snart.
SvaraRaderaKram Marie
Mmmm... det vattnas i munnen på mig. Jag måste sätta igång och baka lite snart. Får lite dåligt samvete över dina fantastiska kreationer. Du är så himla duktig på att baka!
SvaraRaderaKram Jenny
Tack alla! Både anonyma och alla bloggare... Blir hjärtans glad över alla fina kommentarer!
SvaraRaderaGer ännu mer inspiration tll att kreera nya recept och kakor i alla former...
Må gott!
L
Mmmm, med smält vit choklad....Mari.
SvaraRaderaMummms..de där låter hur smarrigt som helst =P
SvaraRaderaTusen Tack för alla trevliga recept Lisbeth!!!
Ha en skön söndag!
Kraam från Benita