Och den har ju många olika namn, god som den är.
Så här blev det iallafall idag!
Vispa 3 ägg pösigt med 2,5 dl strösocker. Tillsätt 150 gram smält smör, 1 dl mjölk, 2 tsk vaniljsocker, 3,5 dl vetemjöl, 3 msk kakao och 1 msk bakpulver.
Blanda allt väl.
Häll i en bakpappersklädd liten långpanna ( ca 20x25 cm)
Grädda i 175 grader i 18-20 minuter.
Låt svalna.
Blanda 100 gram smält smör, 3 dl florsocker med chokladsmak, 1 tsk vaniljsocker och 1 msk vatten eller bryggt kaffe.
Bredf på glasyren på kakan och strö över valfritt strössel, kokos eller hackad god choklad, vit kanske...
Gott, snabbt till kaffet på eftermiddagen!
Lisbeth
Åh chokladmums som är så gott haha nästan farligt gott ;)
SvaraRaderaHa en trevlig helg!
AnnaFia
Ser smaskigt ut! Må så gott. //Maria
SvaraRaderaDu är kakmästaren nummer ETT!!
SvaraRaderaVi hörs, mail kommer... Mari.
MMMMumsigt värre det där med chokladkakor.
SvaraRadera