torsdag 16 september 2010

Bärkaka!


Hallon & blåbär hade jag några slattar
av i frysen, det blev en saftig bärkaka...
Smält 125 gram smör.
Vispa 3 ägg och 2,5 dl strösocker pösigt. Tillsätt smöret, 1 tsk vaniljsocker, 1,5 tsk bakpulver, 3 dl vetemjöl och blanda allt. Fördela smeten i tex väl smord kransform.
Häll över ca 2 dl bär av de du föredrar.
Grädda i 30 minuter i 175 grader, låt kallna innan den stjälpes upp.

Må gott!
Lisbeth

8 kommentarer:

  1. ååååå vad gott det ser ut.Va smarrigt.Ha en skön dag Kram Rita ♥

    SvaraRadera
  2. Åhh.. det där ser gott ut! Ser ut att va ett enkelt bakverk att göra en sån här regnig dag. Skulle smaka gott tills resten av familjen kommer hem till efm. Ha det gott. Kram Lenita

    SvaraRadera
  3. Ljuvligt,känner nästan doften ända hit. Kom gärna in hos mig och tävla om Chabby Chic tavlan;)

    SvaraRadera
  4. Hallon och blåbär ihop är ju jättegott.

    SvaraRadera
  5. Testade och gjorde oxå sockerkakor med hallon och blåbär:) Blev mycke omtyckt.
    Ha en fortsatt trevlig söndag.
    Mvh Carina

    SvaraRadera