En lagom munsbit efter maten kanske, eller i matsäcken på skidturen.
Ger garanterat lite ny energi!
Gör en mördeg.
100 gram rumsvarmt smör blandas med 1 ägg, 1 dl strösocker och 3 dl vetemjöl.
Tryck ut i ca 20 typ mazarin-folieformar.
Gör fyllningen.
Vispa 2 ägg och 1 dl strösocker pösigt.
Smält 75 gram smör, lägg i 100 gram Marabou mjölkchoklad samt 100 gram god mörk choklad. Låt smälta ihop.
Häll i smör och chokladblandningen i äggsmeten. Tillsätt 2 msk vetemjöl. Blanda.
Fördela i folieformarna.
Grädda i 175 grader ca 15 minuter. Ska gärna vara lite kladdiga...
En klick god vaniljglass till är helt ok!
Smaklig spis!
Lisbeth
Vill gärna provbaka nästan allt du visar, men hur skulle det sluta :)
SvaraRaderaKram Mari i Mariheolm