fredag 10 juli 2009

Brownies med vitchokladglasyr!


Saftiga chokladrutor
med en tunn vit chokladglasyr och
lite strössel!
Vispa 4 ägg pösigt med 2,5 dl strösocker. Tillsätt 150 gram smält smör och 1 dl mjölk. Blanda allt tillsammans med 4 dl vetemjöl, 1 dl kakao, 3 tsk bakpulver och 1 msk vaniljsocker.
Häll i en bakplåtspappersklädd långpanna.
Grädda i ca 15 minuter.
Koka upp 2 dl vispgrädde, lägg i 200 gram vit choklad att smälta.
Låt kakan svalna innan du häller över chokladglasyren, strö över valfritt strössel.
Godis det med...
Lisbeth

6 kommentarer:

  1. Oj så gott det ser ut! Hoppas allt är bra med dej?? Jag jobbar men det gör ju inget =)Må så gott. //Maria

    SvaraRadera
  2. Hejsan svejsan!!!

    Mumsfilibabba
    Trevlig helg i regnet!!
    Kramisar Millisss♥

    SvaraRadera
  3. Hej var på kalas till min syster som hade så mycket gott fika, bullar havrekakor mm vi åt en massa gick ej att hålla sig hon sa hon varit in på din blogg och hittat en massa recept som hon testat har nu själv hittat din sida jätte inspirerande det värsta är att nu kommer man baka och äta så man måste köpa byxor med resår.
    Ha en bra dag
    Hälsningar från D i Kalix

    SvaraRadera
  4. åh jag bara älskar dina recept, bakar flera sorter i veckan och det blir supergoda! men jag är inte så haj på att baka än så jag saknar ugnstemp på många recept, en del vet säkert vad det ska vara ändå men för en som inte vet... skulle du kunna skriva dit det oxå? i morgon kan det tänkas blir det här receptet såg ju supersmarrigt ut!! tack för alla bra recept!

    SvaraRadera
  5. Oj vilken fantastiskt sida du har !
    Kommer att tillbringa mycke tid här, jag lovar att jag kommer att testa MÅNGA recept. Jättekul att få prova nya recept, har själv en del på min hemsida. Lycka till i fortsättningen :-)

    SvaraRadera
  6. Vilka sockerbomber till bilder, mina komplimanger!!

    Agneta från Österlen

    SvaraRadera