till Makens födelsedag!
Gör den med glutenfria digestivekex om du vill, blir lika gott!
Smält 100 gram smör och smula ner ca 100 gram digestivekex. Häll i en bakpapersklädd springform, ställ i frysen en stund.
Vispa 4 äggulor med 1 dl strösocker, tillsätt 2 msk vaniljsocker och 1 burk (ca 200 gram)
mascarponeost. Blanda ordenligt. Tillsätt 3 dl vispad grädde och 4 äggvitor som är vispade till hårt marängskum.
Rör ihop försiktigt, mosa ca 1 liter jordgubbar och rör i så det blir lite melerat.
Häll över digestivebotten. Ställ i frysen.
Minst 4 timmar, men gärna över natten...
Ta fram den en halvtimme innan servering.
Garnera med valfria frukter eller bär.
Såå mumsigt!
Puss på dig älskling.........
Lisbeth
Vilken smaskig tårta, då måste han blivit glad..
SvaraRaderaGubben min fyller också år nu här framöver, så jag är inne hos dig och letar recept på goda kakor..
Finns ju så mycket så jag har lite svårt att bestämma mig..
Ha det gott
Hej!
SvaraRaderaÄr jämt och ständigt inne på din sida och "norpar" dina fantastiskt goda och smarriga recept!! Är tyvärr sämre med att kommentera...
I alla fall, tusen tack för att du vill dela med dig av dina recept, trots att man får lite nya bilringar....
Kram Ewa;P
Grattis till M och att han har en sådan fantastisk fru!!!
SvaraRaderaVilken god glasstårta!!
Eva P ovan, undrar om det är min kollega: )
Du, vi hörs snart!!! Mari.
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
SvaraRaderajösses vilken tårta! kan tänka mig att maken var riktigt glad över denna, cheesecake brukar ju vara så fantastiskt gott! :)
SvaraRaderaVilken tårta så fin.
SvaraRaderaVilken god tårta. Ja då blev väl maken glad!
SvaraRaderaMums vad go den såg ut !
SvaraRadera