En god kladdkaka
är aldrig fel!
Så här gjorde vi den här gången...
Vispa 2 ägg pösigt med 2 dl strösocker. Tillsätt 1 dl vetemjöl, 100 gram smält smör, 5 msk kakao och 1 tsk vaniljsocker.
Blanda allt.
Häll i smord springform. Grädda i 12 minuter i 175 grader.
Låt kallna i formen, den kan med fördel stå till nästa dag.
Grädde är väl givet...
Må gott.
Lisbeth
Jaha mår gott av den kakan är jag övertygad att jag blir. Jag testar den nästa gång jag gör kladdkaka. Många och goda är dina recept. Tack
SvaraRaderaUnderbar blogg,underbara recept.och så tar du såå fina bilder på bakverken också.Ha en riktigt skön helg.kramisar lotta
SvaraRaderaMmmm så gott, och fin bild med! Tillsammans med ängsklockan, Dalarnas landskapsblomma va? Ja, jag ser han til höger har laddat för en dag på stranden: )
SvaraRaderaMari.
Det är alltid rätt med kladdkaka! Ha det bra, kram Eva.
SvaraRaderaHelt underbart att kunna göra kladdkaka utan blockchoklad :D den är ofta slut när man ska baka *skrattar*
SvaraRaderaProvade jordgubbswienerbröden, och det blev en braksucce!!
TACK!!
Hej Lisbeth!
SvaraRaderaKladdkaka, du alltid så underbara.....! Är du snäll och skriver storleken på formen!Jag tycker det är lättare att få till den bra då.
Ha en skön sommar, och återigen TACK för denna fantastisk sida, med bra recept o fina bilder.( som en annan tidigare i tråden sagt)
kram......Tina i Falun
God Morgon!!!Här har jag ju aldrig var förr..undrar just varför!!! Är ju en blogg för mig ju...mamma.millan.gottegrisen!!!
SvaraRaderaKladdkaka är ju bara såååå gott!!!
Ha en jätteskön söndag!
~♥Millemamman-Kramar♥~
Så mycket gott du visar!
SvaraRaderaTack för titten.
Hanna
Tack alla för goa kommentarer!
SvaraRaderaHa en skön vecka!
Lisbeth