lördag 29 augusti 2009

Daim & valnötskaka


Daim & valnötskaka!
Godiskaka för oss som älskar sånt...

Vispa 4 ägg pösigt med 3 dl strösocker. Tillsätt 2 msk maizena, 2 dl finmalda valnötter och 200 gram smält smör som blandats med 200 gram smält mörk choklad.
Häll i en smord form. Finhacka två dubbeldaim och strö över kakan.
Grädda i 150 grader i ca 40 minuter.

Låt kallna helt innan du tar ur formen!
Lycka till!

Lisbeth

4 kommentarer:

  1. OJ! Den låter verkligen suuupergod. Och vad bra att den är glutenfri också. Skall genast tipsa en kompis. Tack :)

    SvaraRadera
  2. Vill tipsa dig om min tävling
    http://www.lovemercury.se//2009/august/ny-tavling.html

    SvaraRadera
  3. Wow vilken kombo, ser helt ljuvligt smarrigt ut!
    Kram Malin

    SvaraRadera
  4. Men va gott, du är otrolig :-)
    //Jeanette

    SvaraRadera