Och halvbruna bananer har vi ju alltid liggande...
Vispa 2 ägg med 2 dl strösocker pösigt. Tillsätt 2 msk kallt kaffe, 75 gram smält smör, 1 dl gräddfil, filmjölk eller youghurt, 2 väl mogna mosade bananer, 1 tsk vaniljsocker, 2 tsk bakpulver och 4 dl vetemjöl.
Blanda allt väl. Häll i smord form.
Grädda i ca 45 minuter i 175 grader.
Känn med en sticka så den är genomgräddad.
Den här kakan räcker till många, är en rätt så mäktig en...
Lycka till!
Lisbeth
Mums!
SvaraRaderaÅ, vilken fin bild du har på saffransbullarna.
Hälsn. Jeanette
Hej Hopp! Ville bara titta in och visa att er receptbok nått långt ut i landet. Kolla in storegården som finns som länk hos mig. Ha det så mysigt/ Eva-Mari
SvaraRaderaVad bra med ett recept där man kan använda de där bruna bananena som annars kastas!
SvaraRadera♥♥♥♥♥ Mari i Marieholm
Hej, det låter bra med din banankaka, ska försöka den i morgon. Du har så många fina recept här, skulle titta in här oftare. Har dig bland favoriterna i alla fall.
SvaraRaderaHa en trevlig helg.