Så gott med juliga kryddorna med pepparkakssmak
i de mjuka kakorna...
Här i god förening med lingon!
Koka upp 100 gram smör, 3 msk lingonsylt, 2 dl gräddfil och 2 msk sirap i en kastrull.
Vispa ihop 2 ägg, 3 dl strösocker och 1 påse blandade pepparkakskryddor.
Tillsätt smörblandningen, 3 dl vetemjöl och 2 tsk bakpulver.
Blanda väl, och häll i smord springform eller hålform.
Grädda i 175 grader i ca 30 minuter. Ska gärna vara lite "nästangräddad"...
MMmm!
Vi njuter....
Lisbeth & familjen
7 kommentarer:
Mmm, ytterligare en superkaka!!! Och så vackert det är med lingon på toppen...
Tack för mail, hektiska dagar, men jag skriver till dig inom kort!
Ha en bra adventshelg vännen och hälsa familjen!! Mari.
åh så gott det ser ut! "Lånar" din kaka till ett receptutbyte. Önskar er en trevlig advent! //Maria
jag förstår att ni njuter, den ser såå god ut:)
Skön fredag
Kram Bibban
Förstår att ni njuter, jag älskar kanelkaka! Kram Eva.
Älskar att kika in hos dig och inspireras av dina underbara bakverk!
Undrar om du har något bra recept på saffransbiscotti eller pepparkaksbiscotti!
Din underbart Fantastiska bakblogg är rent livsfarlig för midje måttet, när man är svag för bakverk.
Har bakat flera av kakorna och de ligger numer som mina favoriter, går inte att misslyckas med.
Var hittar du alla goa recept?
Älskar att titta in här.
Hälsningar/Pia
Har nu bakat din pepparkaka Och den blev ljuvligt god och saftig TACK ! från "livsvandrerskan"
Skicka en kommentar