onsdag 11 november 2009

Mumsig cheesecake efterrätt!

Godaste desserten...
Blir så bra glutenfri med sådana kex!
Variera med de bär du har!
Smält 100 gram smör och smula ner en 1/2 förpackning digestivekex (1 hel förpackning glutenfria...) Fördela 3/4 i 4-6 st portionsglas.
Vispa 2 dl vispgrädde löst, tillsätt 1 förpackning (250 g) Mascarpone ost, 1 dl florsocker och 1 tsk vaniljsocker. Blanda allt. Smält 100 gram vit choklad i mikro eller vattenbad. Tillsätt under vispning.
Fördela smeten i dina portionsglas.
Häll på resten av smulorna.
Klicka på en msk blåbärssylt och kläm ur 1 st passionsfrukt på varje. Garnera med ett halvt fikon eller lite färska jordgubbar?!
Bara att mumsa in, sååå gott
och sååå snabbt!
Må gott!
Lisbeth

7 kommentarer:

Monkan sa...

Ja det det ser gott ut och ganska enkelt. Jag skall pröva receptet en dag när jag har alla ingredienser hemma

Unknown sa...

Härligt, jag då har man som nybakat, igen, när man är på din blogg, för du har så fina bilder, det räcker för mej.
Må så gott.
/Maggan

n o r d i n g å r d e n sa...

Va gott!!! Kanske ngt som kommer i dec: ) Nje, då blir det väl en massa annat gott... gud va sugen jag blir! I dag tipsar jag om julmusik, för det måste man ha när man julfestar!! Vi hörs!

n o r d i n g å r d e n sa...

Å du, grattis till nästan 100.000 besökare, men så har du en underbar blogg och är en helreko tjej också: )

Smått å Gott sa...

Håller med föregående talare att det låter alldeles förträffligt gott. Ska strax till å baka dina farinbullar. De är också kanongoda! Må så gott. //Maria

Vardags-mirakel sa...

Ser så smaskigt ut! Kram Eva.

Hanna sa...

Det där låpter supergott! Inte så komplicerat och tidskrävande heller, vilket är bra :)