Alltid och gott med
rulltårta!
Här med en härlig
pecannötskräm i chokladrulle...
Vispa 4 ägg pösigt med 2,5 dl strösocker. Tillsätt 1 dl potatismjöl, 3 msk kakao, 2 tsk bakpulver och 1 msk vaniljsocker.
Blanda väl.
Häll på bakplåtsppersklädd långpanna.
Grädda i 225 grader i 10-12 minuter.
Stjälp upp på sockrat papper. Låt kallna.
Gör krämen.
Vispa 125 gram rumsvarmt smör poröst med 3 dl florsocker, 1 msk vaniljsocker, 2 msk ovispad vispgrädde och 2 dl finhackade pecannötter.
Bred ut smeten över den kalla kakan, rulla ihop från långsidan och låt ligga och vila i kylen en stund.
Mmmm.
Lyx att unna sig en vanlig tisdag!!!
Grattis till min mamma idag!
Lisbeth
3 kommentarer:
:(
Ingen bild och inget recept...
Hallå, vart tog receptet vägen? Dreglet väntar otåligt på bilden ;)
kram Karin
Jaaaa mera rullar till folket!!! : ) denna såg ljuvlig ut!! Mari.
Skicka en kommentar