fredag 21 januari 2011

Hallon & Pistagegrottor!


Idag blir det en favoritsmåkaka;
Hallongrotta!
Här extrautrustad med finhackade pistagenötter!
Inte dumt...

Rör 200 gram rumsvarmt smör med 1 dl strösocker och 2 tsk vaniljsocker en stund, blanda ner 5 dl vetemjöl och 0,5 tsk bakpulver.
Blanda allt ordentligt.
Ställ ut ca 30 småkaksformar på en plåt.
Rulla bollar av degen och lägg en i varje form. Gör en grop och tryck ner ett hallon, strö sedan över lite hackade pistagenötter. (det går inte åt mycket, ca 0,5 dl)
Grädda i 175 grader ca 12 minuter.

Låt svalna.
Koka lite kaffe och blanda saften!
Trevlig helg
alla bloggare & andra läsare...
Lisbeth


1 kommentar:

Sarah sa...

Oj så goda bullarna i din header såg ut att vara, dom hade jag gärna bakat! Fin blogg!