
De goda havrekakorna
i en ny variant!
Så gott blev det här!
Vispa 200 gram rumsvarmt smör med 2 dl strösocker och 1,5 dl mörkt muscovadosocker (går bra med farinsocker också).
Tillsätt 1 ägg, 2 dl valnötter (behöver inte hackas), 1 tsk kanel, 1 dl kokos, 2 dl vetemjöl, 1 tsk vaniljsocker, 1 krm salt, 0,5 tsk bikarbonat och 7 dl havregryn.
Blanda allt.
Rulla ca 30-35 bollar och lägg på två bakplåtspappersklädda plåtar.
Grädda en påt i taget i ca 12 minuter i 175 grader.
Låt svalna på plåten.
Härligt segkrispiga
underbara havrekakor!
Mums!
Lisbeth
1 kommentar:
God morgon :)
Oh va smaskiga kakorna såg ut att vara. Detta måste jag nog prova.
Tack för att du varit inne hos mig.
Ha en underbar vårdag.
Kram
Jessica
Skicka en kommentar