tisdag 19 maj 2009

Havrekakor med hackad vit choklad



Gott är det ALLTID med
Havrekakor!
Här med lite hackad vit choklad i...

Rör 200 gram rumsvarmt smör med 2,5 dl strösocker poröst. Tillsätt 2,5 dl vetemjöl, 4,5 dl havregryn och 1,5 tsk bikarbonat. Blanda också i 100 gram hackad vit choklad...
Rulla bollar, ca 30 st och lägg glest på två bakpappersklädd plåt.
Grädda i ca 10 minuter ca 175 grader.

Låt kallna på plåtarna.

Gott till utflyktsfikat!

Lisbeth

6 kommentarer:

Sköna o Gröna Ting sa...

Ho ho.., vill du vara med i min tävling om den läckra plåt almanackan med sött motiv...?
Tävlingen pågår tom 26 Maj, hoppas du vill vara med!

Kram Marianne

n o r d i n g å r d e n sa...

Dessa vill jag ha med sedan, du vet var: ) Gud så gott, jag som älskar havrekakor, lägg då till lite vit choklad, mmmmmm.... Mari.

n o r d i n g å r d e n sa...

...och det ar den läckraste havstårta jag någonsin sett! Den måste marinbioloen blivit glad över!

åsa - hello sugar! sa...

ja havrekakor är verkligen alltid gott! jag gillar dem med jättemycket med tranbär i. :)

MODERN COUNTRY sa...

Hvilken herlig stabel med kaker! Jeg blir så Inspirert av alle de lekre bildene her inne, til å selv ta fatt og forbedre mine egen bakeferdigheter.

Ha en trivelig kveld!

Aina

Carin sa...

Åh, så underbara!
Hade ingen ren vit choklad när jag skulle testa receptet, men dock en vit med blåbärscrisp. Blev mumsigt.
Kommer att testa fler av dina recept:)