Chokladsockerkaka!
Det är alltid uppskattat och enkelt!
Vispa 150 gram rumsvarmt smör poröst med 2 dl strösocker.
Blanda i 2 ägg.
Tillsätt en blandning av 1 dl vatten, 1 dl strösocker och 1 dl kakao som har kokat upp.
Blanda i 4 dl vetemjöl, 1 msk vaniljsocker och 2 tsk bakpulver.
Häll i smord avlång sockerkaksform.
Grädda i 35-40 minuter i 175 grader.
Låt kallna i formen.
Gott i bersån...
Lycka till!
Lisbeth
3 kommentarer:
Tack för receptet! Ska genast testas... :)
Kram Marie
Du är bakproffset nummer ett! Ha en skön ledighet kompis så hörs vi senare!!! Mari.
Mmm, du har så himla mycket gott på din sida. Chokladsockerkaka är alltid en hit.
Ha det bra!
Skicka en kommentar