Ibland (rätt ofta...)
vill vi baka chokladbollar, och det här är en god
variant...
Kan enkelt göras utan laktos med laktosfritt smör!
Blanda 100 gram smör med 1 dl dl strösocker och 1 msk vaniljsocker. Tillsätt 3 dl havregryn och blanda allt ordentligt.
Rulla bollar och rulla de i pärlsocker eller kokos.
Mums!
Godiset är klart!!!
Lisbeth & tjejerna
14 kommentarer:
Hej Lisbeth! Läget?
Vad go' han är lille Wille, stor har han blivit! Antar att man bara vill "äta upp" honom också!
Imorgon ska jag börja packa, hoppas att ni får en trevlig tripp ni också, vi kan ju tuta när vi möts på vägen!
Kram
Lena
Det ser så gott ut, får nog bli lördagens godis! Kram Eva.
Jo man tackar, vaniljbollar!!! Detta kanske tom jag skulle klara av: ) vi hörs kompis! Mari.
Hej Lisbeth!
Jag säger samma som Lena - ha en riktigt trevlig resa nu. Hoppas vädret blir bra för oss allihop :)
Kram Jenny
Hej Lisbeth!
men vilket gott godis...å att det är vitt gör det ju ett extra plus för en som älskar vitt...hihiihi..
Kramizz Nilla
Vita chokladbollar låter jättegott. Ska absolut testas! Ha en bra dag!
Mmm vilken bra idé! Det måste jag testa.. Gillar inte chokladbollar så värst, så det här kanske är en hit istället för dem! Kram/Kristina
Jösses vad många läckra recept man hittar hos dig!! Hit måste jag återkomma! =0)
Kram!
Hejsan :)
Ett tips på vita chokladbollar är att ersätta hälten av sockret med råsocker och sist hälla i ungefär tre matskedar smält och avsvalnad vit choklad.
Älskar bloggen.
Mycket smaskigt och gott du visar. Jag testar en hel del och jag är mycket nöjd. Tack
HEJ
Vill bara säga att jag ÄLSKAR din blogg. När jag vill baka går jag in på den och hittar goda, enkla och annorlunda recept. I LOVE IT!!!
Kramar Maria
Mums
det var ju en härlig variant....
kikade in för att önska dej en toppenfredag
ha det bäst
Hej, kom av en slump in på din blog och fastade direkt - den är helt i min smak :-) . Detta recept lät intressant, att man inte har tänkt på det tidigare, måste prova det någon gång.
Tack för tipset,
Nadja
Tack för att du delar med dig av dina fantastiska recept! Det hela har lett till att min baknerv har vaknat till liv igen.
Tack, Sara
Skicka en kommentar