Tänk att det alltid är så ljuvligt gott med Havrekakor!
Att sedan variera det man tillsätter i all oändlighet,
choklad, mandel & nötter, tranbär eller
torkade hallon...
Bara sååå gott alltid!
Vispa 200 gram rumsvarmt smör med 2,5 dl strösocker poröst. Tillsätt 2,5 dl vetemjöl, 4 dl havregryn, 1,5 tsk bikarbonat, 2 tsk vaniljsocker och 100 gram hackad mörk choklad.
Blanda allt väl.
Rulla ca 30 st små bollar och lägg på bakpappersklädda plåtar.
Grädda i 175 grader i ca 10-11 minuter.
Låt kallna på plåtarna.
Bara att blanda den kalla saften och
börja fika!
Lisbeth
5 kommentarer:
MMm vad gott!! Sparar det direkt!!Perfekt till en härlig sommareftermiddag!! =)
Hej!
Tänkte lämna ett tips på en paj som jag inte bakat, men ätit! Underbar!!!!!
http://www.steningevik.se/Pecann%F6tspaj__.html
Må så gott
/Karin
Ännu en gokaka! Tack för en jättetrevlig dag i går!!! Mari.
Oh vad jag gillar sådana enkla recept. En riktigt god kaka låter det som. Måste provas
My guests were a bit concerned having to eat cookies made by a recipe written in Swedish... But I did well and they loved the cookies! Love from Switzerland, Annemarie
Skicka en kommentar