digestivepaj idag!
Smält 50 gram smör och krossa ca ett halvt paket digestivekex i det.
Tryck ut smulorna på en bakpappersklädd springform, du kan klämma fast pappret i botten.
Grädda botten i 10 minuter i 175 grader.
Låt svalna något.
Riv skalet av 4 st lime, spara en stund.
Vispa 4 äggulor en liten stund, tillsätt saften av de 4 st lime. Vispa även i en burk kondenserad mjölk, ca 300 gram.
Vispa en stund och ha skalet.
Häll på digestivebotten, grädda i ca 25 minuter men nu i 150 grader.
Låt kallna.
Lika god dag två...
Lime är sååå gott med vispad grädde och färska bär.
Hallon eller blåbär passar perfekt!
Lycka till!
Lisbeth
5 kommentarer:
mmm lime! :D
Mmmm en paj just för mej: )
Soliga hälsningar till dig, mail kommer ! Mari.
ÅHHH vad smarrigt med paj!!!!Ha en fin dag varmkram Rita♥
Det där både ser ut och låter gott!!! Älskar verkligen lime i både mat och bak!! / Karin
Såg väldigt gott ut.
Kram Lotta
Skicka en kommentar