Övermogna bananer blir
det hela tiden...
Här bakas det banankaka för jämnan känns
det som. Så här blev det idag!
Vispa 125 gram rumsvarmt smör med 1 dl strösocker och 1 dl farinsocker poröst. Tillsätt 2 ägg och vispa lite till, dela 3 bananer i mindre bitar och vispa i dessa med.
Tillsätt 1 msk kanel, 1 tsk vaniljsocker, 2 tsk bakpulver, 2 dl grovhackade valnötter och 3 dl vetemjöl.
Blanda väl.
Häll i springform och grädda i ca 45-50 minuter i 175 graders varm ugn.
Låt svalna i formen.
Jättegod nybakad med en klick god vaniljglass till!
Lisbeth
1 kommentar:
Fantastisk blogg! Tack för alla fina recept och bilder! Men det skulle va super om du ville skriva ingredienserna i lista istället för i text. Så lätt att göra fel :) för mig iaf :).
Tack igen!
Skicka en kommentar