tisdag 1 december 2009

Chokladrulle m Pekankräm!



Alltid och gott med
rulltårta!
Här med en härlig
pecannötskräm i chokladrulle...

Vispa 4 ägg pösigt med 2,5 dl strösocker. Tillsätt 1 dl potatismjöl, 3 msk kakao, 2 tsk bakpulver och 1 msk vaniljsocker.
Blanda väl.
Häll på bakplåtsppersklädd långpanna.
Grädda i 225 grader i 10-12 minuter.

Stjälp upp på sockrat papper. Låt kallna.

Gör krämen.
Vispa 125 gram rumsvarmt smör poröst med 3 dl florsocker, 1 msk vaniljsocker, 2 msk ovispad vispgrädde och 2 dl finhackade pecannötter.

Bred ut smeten över den kalla kakan, rulla ihop från långsidan och låt ligga och vila i kylen en stund.


Mmmm.
Lyx att unna sig en vanlig tisdag!!!
Grattis till min mamma idag!
Lisbeth