En god rulltårta som
kan fyllas med vilken sylt du vill..
Inget vetemjöl och inget mjölkprotein.
Vispa 4 ägg pösigt med 2,5 dl strösocker. Tillsätt 1 dl potatismjöl, 1 tsk vaniljsocker och 2 tsk bakpulver. Blanda försiktigt allt ordentligt.
Bred ut på bakpappersklädd långpanna.
Grädda i 225 grader ca 10 minuter.
Stjälp upp på sockrat papper, dra av pappret den gräddats på rätt snabbt...
Låt svalna av lite, bred sedan över ca 2 dl av en god sylt. Blanda gärna med lite färska bär.
Rulla ihop från långsidan.
Låt sätta sig lite innan du skivar upp och serverar.
Med grädde & bär till
blir det en liten bakelse...
Lisbeth
6 kommentarer:
Ser underbart gott ut!Kram Eva.
Hej! Har en fråga som gäller dina "frukt och mandelbröd" som du skrev om den 15 april i år. Det står i beskrivningen att det ska va sötmandel i, men jag kan inte hitta det i receptet. Har det försvunnit eller ska det inte vara nån sötmandel i? Har tänkt försöka baka dom så jag ville kolla med dig först. Har testat många av dina recept och allt har blivit bra:)
Mmmm vilka godsaker, mest dreglade jag över marängkakan och limepajen tror jag: ) Vilken bedårande liten fotomodell det var i sidan där men det var DU med: )
Vi hörs & syns snart! Mari.
Hej hej!
Vilka otroligt fina bilder på ditt barnbarn! Såg ett på dig och Wille men nu var det borta, det var ju så fint!!
Dina bakverk är mina absoluta favoriter! Jag är dagligen in och kikar och har provar massor, Leila, släng dig i väggen!! haha.
Kika in till mig och var med och tävla om en ljuvlig kruka från keramikern Anna-Karin.
Ha en bra dag!
kram Anna
Smaskens, vilken härlig bild man möttes av här. Dina saffransbullar med vit choklad.. Ska skriva av ett recept här under. Kul att du är med och tävlar.
Kram till dig
AnnaMaria
Åh så gott!! Måste länka så att jag kan hitta till dina smarriga recept
kram Malin
Skicka en kommentar