En lagom munsbit efter maten kanske, eller i matsäcken på skidturen.
Ger garanterat lite ny energi!
Gör en mördeg.
100 gram rumsvarmt smör blandas med 1 ägg, 1 dl strösocker och 3 dl vetemjöl.
Tryck ut i ca 20 typ mazarin-folieformar.
Gör fyllningen.
Vispa 2 ägg och 1 dl strösocker pösigt.
Smält 75 gram smör, lägg i 100 gram Marabou mjölkchoklad samt 100 gram god mörk choklad. Låt smälta ihop.
Häll i smör och chokladblandningen i äggsmeten. Tillsätt 2 msk vetemjöl. Blanda.
Fördela i folieformarna.
Grädda i 175 grader ca 15 minuter. Ska gärna vara lite kladdiga...
En klick god vaniljglass till är helt ok!
Smaklig spis!
Lisbeth
1 kommentar:
Vill gärna provbaka nästan allt du visar, men hur skulle det sluta :)
Kram Mari i Mariheolm
Skicka en kommentar