Godaste smaskigaste muffinsarna;
KLADDKAKA
i muffins variant.
Vispa 4 ägg med 2,5 dl strösocker pösigt, tillsätt 200 gram smält smör blandat med 200 gram smält mörk Marabou choklad. Rör ner 2,5 dl vetemjöl och 2 tsk vaniljsocker.
Fördela i 8-10 stora stadiga muffinsformar.
Grädda ca 10-15 minuter i 200 grader ... De stannar efter något, så håll koll om du vill ha de riktigt kladdiga!
Släng på en slev vispad grädde och hugg in, vetja!
Du kan innan gräddning slänga på en dumlekola, lite hackade nötter eller daim, eller kanske en bit riktigt mörk bitter choklad... Då blir det som en överraskning inuti det smaskiga!
Lisbeth
8 kommentarer:
Ack ja, vad mycket smaskigt du bjuder på här!
Kram Tulipa
Oj vilken smaskig variant! Det här kommer att bli susen, måste handla stora muffinsformar imorgon...
Å herregud, vilke droger du visar!!! Ses på onsdag!! Mari.
Å jisses vilka sockerbomber du bjuder på, vattnas i munnen gör det också *fniss*
Ser hur smarrigt ut som helst!!!
Ha en fin adventsvecka!
Kraam från Benita
Guuud, så smarrigt! Måste bara fråga - har du något bra recept på lussekatter eller något annat saffransvetebröd som blir saftigt? Har bakat lussekatter i alla år, men aldrig blivit riktigt nöjd, det ska nog vara mer smör i...
Kram / Lena
PS: Jenny (lilla Huset på Prärien) och jag ska upp till Dalarna under auktionsveckan i Gagnef, kan man få hälsa på dig då? DS
ooops! Så gott det ser ut! Jag "bakade" också muffins igår, rotfruktsmuffins! Inte lika smarriga som dessa ser ut att vara. Ha en bra vecka! Må så gott. // Maria
Hej! Här var det mycket smaskigt att se! Jag blev sugen på att baka med en gång.
Oj, så himlans mycket smarrigt du visar recept på. Många spinning-pass behövs för att hålla allt detta i sjack. Väntar spänt på att få hem boken. Ha det så bra och lycka till med de sista veckorna. Tipsar alla jag kan att åka till och njuta! / Kram från Eva-Mari i Målargården
Skicka en kommentar